dilluns, 5 d’abril del 2010

Dimarts, dia 23/09/2008- Varanassi (Índia)

Després d’esmorzar anem a buscar les samarretes encarregades. Al arribar a la tenda ens diuen que encara no estan fetes, i anem a donar un tomb. Decidim gastar-nos les últimes rupies amb dues postals i segells, això els de casa rebran noticies nostres. Finalment tenim les samarretes, no ens han estafats i en quedat molt xules.
Retornem a l’hotel on ens espera Tsandra per portar-nos a l’aeroport. L’aeroport és fan passar un “calvari”, ja que ens registre quatre cops, és un espectacle. Es veu que els bitllets de la India de 500 rupies no poden sortir del Nepal, i el que fan és quedar-se’ls, és indignat. Nosaltres no ho sabíem hi portem en el moneder un bitllet, però no el veuen. Ja podeu imaginar quina mena d’escorcolls fan. Depèn del que et toqui. Hi ha uns argentins que portaven un bitllet de 500Rps i s’han quedat sense. És tercer mundista!
Tornem a trobar les nostres dos amigues Argentines, la Sílvia i la Claudia, que ha de pagar un sobrepès de 30 dòlars, em sembla que han comprat mig Nepal, jaja.
Arribem a Varanassi, i ens ve a rebre un portador de carros que porta un cartell amb el nostre nom. Ens vol portar les maletes i el Joel li diu que no cal que ja les podem portar nosaltres. Resulta que aquest home no és el nostre conductor, el que fa és aguantar el cartell dels nostres nom, perquè així poder agafar les nostres maletes i després demanar propina. Se les saben totes!!
Arribem en el nostre hotel Meriden Grand, i ràpidament deixem les maletes u marxem cap els Ghats del Ganger. Allà agafem una barqueta amb dos rems i un noi jove ens porta a veure les incineracions i un ritual India. Mentre veiem la posta de sol, podem anar observant algunes persones mortes que floten pel riu. En el Riu Ganger és on venen els Indis a morir, i depenen de l’economia de cada família el lloc on els incineren és més gran o petit. Ens expliquen els mort que veiem flotant són dones embarassades, leprosos o gent santa, ja que no es poden incinerar.
És una experiència única veure tot aquest esdeveniment, et fa molt que pensar, és una altre cultura i és tot molt diferent al nostre entendre.Anem a sopar un restaurant que es diu AR Tower, i estem pràcticament sols, només hi ha dues indies. El menjar és molt picant i ja veig jo que el menjar no serà el millor del viatge.
Dormen a l’hotel i anem a dormi d’hora, ja que el dia següent ens hem d’aixecar a les 5:10 per anar a veure la posta de sol al Ganger, és veu que és espectacular.