dissabte, 6 de febrer del 2010

Diumenge, dia 21/09/2008 - Kathmandu (Nepal)



Ens aixequem, esmorzem i el Tsandra ve a buscar-nos a les 9h per marxar a veure “Patant”, la ciutat més antiga del Nepal, on hi ha pagodes de totes menes i mides. Allà esta ple de persones que s’ofereixen a fer-te de guia, a canvi d’una propina que ells ja te la marquen.
Després anem al temple de Pashupatinath, i no ens marca gaire, a continuació visitem al temple del Buda, a on trobem uns catalans que ens expliquen que la seva filla fa gairebé un any que està estudiant aquí a Kathmandu, suposem que estudia nepalès. En aquest temple hi ha diversos restaurant, i escollim un restaurant típic Nepalès, sinó fos perquè era Japonès, el menjar molt bo.
Per la tarda anem a un poblet típic del Nepal que hi ha un buda estirat a dins d’una especia de piscina. Després Tsandra ens diu que a 10 minuts

pujant a peu trobarem una especia de cascada. Nosaltres com no ens fa res camina i anem. Quan portem 20 minuts caminat, i no a pas lent, només hem aconseguit veure un saltironet d’aigua, cosa que ens fa tornar a l’hotel bastant cansats. Al barri de Thamal està ple de botiguetes i demà és on anirem a comprar algun que altre record.