dissabte, 6 de febrer del 2010

Dissabte, dia 20/09/2008- Kathmandú (Nepal)

Trasllat a l’aeroport per anar al Nepal, ciutat Kathmandú. Ens escorcollen moltes vegades abans de passar tots els controls aeris, i a l’avió (que sembla de joguina), coneixem dues nois Argentines que també estaran quatre dies a Nepal.
Arribem cap a les 15:00 h a l’hotel Marshyangdi. A l’hotel ens porta un nepalès amb un cotxe que no té aire condicionat, ja comencem malament.
A l’hotel ens espera el representant de Nepal, i ens explica una mica tot el que farem, però aquesta tarda no vol portar-nos en lloc. Però després que el Joel es posi una mica duu, ens portarà de passeig.
Primer anem al temple dels monos, com el nom diu està ple de micos que si poden et roben el menjar. El Joel gairebé es queda sense entrapar.
En acabar la visita anem a la plaça Dubar, on estant fent una manifestació, i com sempre ens posem al mig. El preu de l’entrada de la plaça és de 200 Rpn, però no paguem ja que un grup de Nepalesos s’estan manifestant. No sabem el motiu, ja que no entenem el que diuen, però sembla pacifica.
Per cert, hem canviat diners a una botiga de roba i pasmines, deu ser diner negre, però ens han donat molt bon canvi. 1€ = 103 Rpn.
El nostre hotel estar al centre, en el barri de Thamar, això ens va perfecte per anar a sopar. Anem a menjar a un restaurant/bar que van les expedicions d’escaladors, abans i després d’anar fer els cims del Nepal. Al bar estar ple de peus de “bigfood” amb dedicatòries de cada expedició, entre d’elles i trobem una que diu “FREEDOM FOR CATALONIA”.
Ah, si! El nostre conductor del Nepal es diu Tsandra.