dimarts, 29 de maig del 2012

Dissabte, dia 27/09/2008- Agra (Índia)

Quina nit més dolenta he passat, hem estat despert amb mal de panxa i amb febre, uf, serà un dia molt duu. Jo no hem puc ni moure sembla que he agafat una gastroenteritis de cavall, el viatge és bastant dolent i són unes 5 hores llarguíssimes. Per colmo, se'ns punxat una roda del cotxe, però amb poc temps Ram ho soluciona.
A mig camí de viatge fem una parada per veure la fortalesa de Gwalior, maca per fora i res d'interessant per dins, com la majoria. El dos estem com dues nomies, no podem caminar, estem prenen unes sals que ens donen el Josep i la Rosa, esperem recuperar-nos aviat.
Finalment arribem a Agra a l'hotel UTKARSH VILAS, molt correcta!!
Encara que no haguem menjat res durant tot el dia i no ens trobem molt bé decidim que no es podem perdre perdre el TAJ MAHAL.Com no,és increïble, impressionant, fantàstic...a més tenim la sort de veure'l amb la posta de sol, que això fa que encara sigui més bell! 
El Taj Mahal  és  el resultat de una bella i tràgica història d'amor.  El va fer construir l'emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa, l'emperadriu coneguda com Mumtaz Mahal , la qual va morir en donar a llum el seu catorzè fill.
Anem a l'hotel extasiats per la meravella que hem vist, estem esgotat i necessitem descansar, esperem que damà sigui un altre dia!