dimarts, 29 de maig del 2012

Dilluns, dia 29/09/2008- Jaipur (Índia)

Ens aixequem d'hora i anem cap a les Fortaleses d'Amber. Allà agafem uns elefants que et pujant fins a la porta de la fortalesa, són uns 10 minuts de ritme d'elefant, jeje! La visita a l'interior ens agrada molt, val la pena visitar-ho.
Tornem cap al cotxe i Ram ens porta a visitar una altra fortalesa que no surt al programa, es troba a 7 km i es la fortalesa de Jaigarh, des de allà es veu tota la ciutat de Jaipur i ens agrada molt. Tornem cap a Jaipur i parem per fotografia el palau de l'aigua  i els Cenotalis de Gaitor.
Després fem una parada tècnica per canviar diners (1 € = 65,20 Rp) i anem a veure el cap de l'agencia, Raju. Aprofitem per expressar-li les coses que no ens ha agradat i ens retorna el canvi que ens devia, tots es indis són uns gitanos,però el final tot correcta, és un home amb pasta!
Tornem al nostra hotel per dinar, com sempre, mengem el nostre arròs blanc per la nostra panxeta. A la tarda visitem el Palau de la ciutat de Maharaja, és maco però l'entrada és cara (300Rp). Acabem el dia passejant pel mercat (ciutat Rosa), és una mica agobiant, ja que està ple de gen, de motos, cotxes, cletes... Tornem a l'hotel i no sopem, encara no tenim bé la panxa, UF! això si que dura.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.