dissabte, 12 de juny del 2010

Dijous, dia 25/09/2008- Khajuraho (Índia)

Després de gairebé no dormi i de unes 10 hores en tren arribem a l’estació de Satna, on un indi ens desperta amb una campaneta perquè baixem del tren. Allà ens espera el conductor que tindrem duran la resta del viatge. Ens despadim dels dos catalans i del Xilé.
Arribem el nostre hotel de Khajuraho a Usha Bundela i fem un petit descans abans d’anar a visitar els temples.
Primer de tot anem a dinar a un restaurant que el recomana la “loli planet”, Restaurant Asgerant, on mengem un plat de pasta que resulta està molt bo. A continuació visitem els temples occidentals compostos entre altres coses de figures eròtiques (inspirat amb el Kama Sutra). Entrada 250 rpi. Uns temples impressionants, són els més macos de tota la India, sense dubte.
A la sortida dels temples ens ve un noiet indi i ens entrega una targeta (com si fos una pel·lícula), on posa: “Joel, ens trobem en el bar al pis de dalt. Josep.” Ostres! Són la parella de Catalans i el Xile! Realment el món és petit! Ens estem una bona estona parlant amb ells i finalment quedem a les 7 del vespre per sopar a “Blue Sky” on des de dalt d’un arbre, que hi ha una espècie de terrassa de bar, es pot veure l’espectacle pirotècnic que fan a l’interior dels temples.
Abans de sopar, continuem la nostra visita a altres temples. Aquest es diuen els temples de l’est i no són tant espectaculars que els primers, ja que es troben en més mal estat, però això no treu que siguin bonics (entrada gratis).
Ens tornem a trobar amb els catalans i el Xile i sopem a dalt de l’arbre, sembla un conte, l’únic problema que hi ha són els insectes, però com no hi ha gaire llum passen més desapercebuts. El menjar és justat, però l’experiència a valgut la pena. La estona és passa volant entre conversa i conversa, però és tard i ens acomiadem del Josep, la Rosa i al Jeronimo. Abans de marxa, oferim la possibilitat al Josep i la Rosa que vinguin en nosaltres en el cotxe a Ordra, el conductor els hi demana 1000 Rp. Demà ja es veurà!